EN
Over ons

Lees hier alles over Zentis

In het kort

Welkom bij Zentis Medical: uw betrouwbare softwarepartner voor MDR/FDA-conforme fabrikanten van medische hulpmiddelen. Met onze uitgebreide diensten en deskundige ondersteuning stimuleren we innovatie en zorgen we voor naleving van regelgevende normen.

Onze specialisatie

Bij Zentis Medical zijn we gespecialiseerd in softwareoplossingen voor medische hulpmiddelen, waarbij we uitgebreide diensten aanbieden die zijn afgestemd op elke fase van de levenscyclus van uw product. Van conceptvalidatie en prototyping tot implementatie en doorlopende ondersteuning, onze expertise waarborgt naleving en innovatie in elke stap van het proces.

Systeemsoftware voor medische hulpmiddelen:

Zentis is gespecialiseerd in het ontwikkelen van robuuste systeemsoftware die de ruggengraat vormt van medische hulpmiddelen. Van drivers voor individuele componenten tot algoritmes voor gegevensopslag op laag niveau, onze oplossingen zijn ontworpen om uw apparaten te voorzien van efficiëntie, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Met onze expertise in sensorintegratie specifiek voor toepassingen en toekomstige firmware-updates kunt u erop vertrouwen dat uw apparaten zijn voorbereid op de uitdagingen van morgen.

Applicatiesoftware voor medische hulpmiddelen:

Naast systeemsoftware biedt Zentis Medical een uitgebreid pakket aan toepassingssoftware-oplossingen gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en functionaliteit van medische hulpmiddelen. Van het optimaliseren van stroomverbruik tot het ontwerpen van intuïtieve UX/UI-interfaces, ons team van experts is toegewijd aan het leveren van oplossingen die de verwachtingen overtreffen. Of het nu gaat om subsystemlogica, bedrijfslogicasoftware of interfacing met externe systemen, Zentis staat u bij in elke stap van het proces.

Elektronische oplossingen voor medische hulpmiddelen:

Elektronische oplossingen worden geleverd via ons partnernetwerk. Zentis Medical zal input leveren om effectieve en efficiënte oplossingen te waarborgen voor de PCB/PCBA.

Kwaliteit

Met Zentis ben je ervan verzekerd dat je een toekomstbestendig product ontwikkeld. We geven aandacht aan de juiste architectuur, goede testinfrastructuur, het gebruik van toekomstbestendige technieken en simpel te integreren communicatie.

We willen onze klanten ondersteuning in het verbeteren van hun software ontwikkelingsprocessen en software implementaties, maar onze hoofdfocus is altijd om hoge kwaliteit producten naar de markt te helpen.

Heeft u vragen? Neem contact op met info@zentis.nl