EN
Over ons

Lees hier alles over Zentis

In het kort

Zentis is een medisch softwarebedrijf ervaren in de ontwikkeling van medische apparaten en andere medische systemen. We helpen nieuwe product ideeën naar de markt en verbeteren bestaande systemen. We co-creëren samen met onze klanten en partners om het gezondheidszorg landschap te veranderen.

Onze rol

We zijn bekend met alle aspecten van productontwikkeling, van businessplan tot after-sales. Daarom kunnen we jullie helpen in het maken van de juiste keuzes voor het best mogelijke product. Zentis is een open en informele organisatie en onze communicatielijntjes zijn kort. We zijn flexibel met een hands-on aanpak, omdat we ons realiseren dat de wereld niet altijd zo voorspelbaar is als wel allemaal hopen.

Kwaliteit

Met Zentis ben je ervan verzekerd dat je een toekomstbestendig product ontwikkeld. We geven aandacht aan de juiste architectuur, goede testinfrastructuur, het gebruik van toekomstbestendige technieken en simpel te integreren communicatie.

We willen onze klanten ondersteuning in het verbeteren van hun software ontwikkelingsprocessen en software implementaties, maar onze hoofdfocus is altijd om hoge kwaliteit producten naar de markt te helpen.

Heeft u vragen? Neem contact op met info@zentis.nl