EN
medewerkers

Enkele van onze medewerkers

Frank Jansen

Software ontwikkelaar / oprichter

Ik ben een doorzetter die altijd wil leren. Mijn doel is om medische oplossingen de kwaliteit te geven die patiënten verdienen met behulp van mijn ervaring als softwareontwikkelaar en teamleider bij het maken van software voor medische apparaten. Ik heb uitgebreide ervaring met alle vormen van medische software, inclusief low-level firmware en connectiviteit.

Matthijs Zeeman

Software ontwikkelaar / oprichter

Ik ben een fervent software-enthousiast en ontwikkel de afgelopen 10 jaar software voor medische apparatuur vanuit mijn eigen bedrijf. Mijn rol in de meeste projecten zit stevig in de technische kant van de dingen, maar ik ben ook vaak gericht op kwaliteit en regelgeving. Als het op software aankomt, wil ik dat het eenvoudig, elegant en duidelijk is, met veiligheid ingebed in het ontwerp.

Richard Post

Software ontwikkelaar / oprichter

Na mijn opleiding ben ik direct begonnen op het gebied van Medical Software Development. In de context van Zentis vervulde ik verschillende technische rollen in allerlei projecten, waaronder software-architect en teamleider. Hoewel ik altijd gericht ben op de kwaliteit, wil ik het product ook graag af hebben.

Voor de meeste projecten ben ik ook degene die het eerste contact legt, dus als je geïnteresseerd bent om met Zentis te werken, is de kans groot dat we elkaar binnenkort spreken.

Kevin Ouwens

Software ontwikkelaar

Mijn interesse is altijd geweest om te helpen bij het creëren van softwareoplossingen die op een bepaalde manier een gebruiker helpen bij zijn dagelijkse werk en / of leven. Ik doe dit terwijl ik me op de gebruikerservaring concentreer en mezelf afvraag wat er gebruikersvriendelijker kan aan de applicatie die ik maak.

Heeft u vragen? Neem contact op met info@zentis.nl