EN
Dienst

Maatwerk systemen

Op zoek naar een partner in crime? Zentis verbindt mensen en techniek om hoogwaardige oplossingen te creëren voor alle soorten systemen.

Systeemontwikkeling

Zentis is ervaren in het ontwikkelen van systemen waarin software een sleutelrol speelt. Of het nu gaat om een mechatronisch systeem, een consumentenproduct of een softwaresysteem zoals HIS (Hospital Information System), wij kunnen uw partner in crime zijn.

Waarom kiezen voor Zentis?

We zijn bekend met alle aspecten van productontwikkeling, van businessplan tot after-sales, en kunnen u daarom helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het best mogelijke product. Zentis in een open en informele organisatie, dus communicatielijnen zijn kort. We zijn flexibel en praktisch. Want de wereld is niet altijd zo voorspelbaar is als je hoopt.

Met Zentis bent u verzekerd van het ontwikkelen van een toekomstbestendig product. We zullen nadenken over de juiste architectuur, een goed testframework, het gebruik van toekomstbestendige technieken en het gebruik van eenvoudig te integreren communicatie.

Samenwerken met Zentis

We kunnen u op verschillende manieren ondersteunen bij de ontwikkeling van uw product. We kunnen een product van begin tot eind ontwikkelen of als u een multidisciplinair systeem hebt, kunnen we de rol van projectmanager op ons nemen en het team leiden. Voor systemen waarin software een ondersteunende rol speelt, kunnen we een teamspeler zijn die goed kan samenwerken met bestaande partners en andere bedrijven. We kunnen ook de verantwoordelijkheid nemen voor slechts een deel van uw software of voor het voltooien van een bepaalde fase.

15

Jaren ervaring

We zijn ervaren met alle relevante medische normen en kwaliteitsprocessen.

27

Medische projecten

Variërend van low-level firmware-ontwikkeling tot uitgebreide informatiesystemen.

7

Medewerkers

Onze medewerkers zijn zeer bekwame softwareontwikkelaars en projectmanagers.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Neem eens contact met ons op!

  • Zentis Medical
  • Boulevard Heuvelink 106
  • 6828 KT Arnhem