EN
Dienst

Maatwerk software

Een software-specialist voor medische apparaten nodig? Zentis ontwikkelt softwareoplossingen van begin tot eind met de nadruk op kwaliteit en flexibiliteit.

Softwareontwikkeling

Zentis is een softwareontwikkelbedrijf gespecialiseerd in embedded software en heeft uitgebreide bewezen ervaring in de ontwikkeling van medische hulpmiddelen. We hebben de afgelopen tien jaar aan meer dan twintig medische projecten gewerkt voor meer dan tien klanten.

Waarom kiezen voor Zentis?

Het soort projecten dat we hebben gedaan voor de medische sector varieert van low-level firmware-ontwikkeling tot uitgebreide informatiesystemen. Naast technische kennis hebben we aantoonbare ervaring in hoge kwaliteitsnormen en uitgebreide ervaring met medische hulpmiddelen, inclusief ervaring met kwaliteitsprocessen en voorschriften zoals IEC 62304 en ISO 13485. Onze eigen kwaliteitsprocessen waarborgen de kwaliteit van onze software en maken het mogelijk om te voldoen aan de kwaliteitseisen van een veeleisende markt.

Samenwerken met Zentis

We kunnen u op verschillende manieren ondersteunen bij de ontwikkeling van uw product. We kunnen een product van begin tot eind ontwikkelen of als u een multidisciplinair systeem hebt, kunnen we de rol van projectmanager op ons nemen en het team leiden. Voor systemen waarin software een ondersteunende rol speelt, kunnen we een teamspeler zijn die goed kan samenwerken met bestaande partners en andere bedrijven. We kunnen ook de verantwoordelijkheid nemen voor slechts een deel van uw software of voor het voltooien van een bepaalde fase.

15

Jaren ervaring

We zijn ervaren met alle relevante medische normen en kwaliteitsprocessen.

27

Medische projecten

Variërend van low-level firmware-ontwikkeling tot uitgebreide informatiesystemen.

7

Medewerkers

Onze medewerkers zijn zeer bekwame softwareontwikkelaars en projectmanagers.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Neem eens contact met ons op!

  • Zentis Medical
  • Boulevard Heuvelink 106
  • 6828 KT Arnhem