EN
Dienst

Detachering

Een medisch software specialist nodig? Zentis kan professionals leveren met een uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van medische oplossingen. Ze hebben hands-on ervaring met de ontwikkeling van innovatieve medische software dat moet voldoen aan de meest hoge kwaliteitseisen.

Onze mensen

Onze mensen kunnen worden gedetacheerd voor korte of langere periodes als toevoeging op jullie huidige of toekomstige team. Zentis medewerkers zijn technisch zeer bedreven en zijn gekenmerkt door een proactieve en resultaatgerichte houding. We focussen altijd op het toevoegen van waarde en evalueren regelmatig, zowel onderling als met jullie.

Beschikbare rollen

Software architect

Software architecten verbinden stakeholders en zorgen ervoor dat de software geschikt is en blijft voor de taak die het moet uitvoeren. We creëren een softwarearchitectuur die geschikt is voor de requirements, rekening houdend met secundaire kwaliteitskenmerken. We zoirgen ervoor dat de software toekomstbestendig is en we ondersteunen de levenscyclus van de software, waaronder testen, deployment, etc.

 

Vraag een offerte aan

Software ontwikkelaar (senior / medior / junior)

We zijn veelzijdige softwareontwikkelaars die gewend zijn in een agile multidisciplinair team te werken en zijn up-to-date met de laatste technieken.

 

Vraag een offerte aan

 

Test engineer (senior)

Een test-engineer heeft een breed takenpakket. We definiëren testspecificaties en creëren geautomatiseerde tests. Ook coördineren we het testen, gebruiken we de juiste testmethoden en werken we samen met andere teamleden en stakeholders om ervoor te zorgen dat het product voldoende getest is.

 

Vraag een offerte aan

Project manager

Als projectmanager verbinden we alle stakeholders om ervoor te zorgen dat het juiste product op tijd tot stand komt. Dit gaat verder dan het controleren van eisen en het bijhouden van de voortgang. Onze mensen zijn zich daarvan bewust en hebben veel ervaring in de rol van projectmanager.

 

Vraag een offerte aan

 

“Het Zentis-team begrijpt hun vakgebied van begin tot eind: van een architectuur op hoog niveau tot het unit-testen van de code.”
15

Jaren ervaring

We zijn ervaren met alle relevante medische normen en kwaliteitsprocessen.

27

Medische projecten

Variërend van low-level firmware-ontwikkeling tot uitgebreide informatiesystemen.

7

Medewerkers

Onze medewerkers zijn zeer bekwame softwareontwikkelaars en projectmanagers.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Neem eens contact met ons op!

  • Zentis Medical
  • Boulevard Heuvelink 106
  • 6828 KT Arnhem