EN
Project

Patiëntgerichte wearable

De Parkinson Smartwatch helpt patiënten de symptomen te verminderen en de kwaliteit van leven te verhogen door het verbeteren van het medicatieschema en therapietrouw. Dit verbetert de communicatie tussen specialisten, zorgverleners en de patiënt en biedt gekwantificeerd inzicht voor allen.

Heeft u ook een leuk project? Neem eens contact op! Contact opnemen
Patiëntgerichte wearable

Parkinson Smartwatch

Zentis ontwikkelde de horloge- en cloudsoftware voor de Parkinson Smartwatch. Vroege betrokkenheid bij het project betekende dat een lean aanpak, met zowel focus op de regelgeving voor medische hulpmiddelen als de behoeften van de patiënt, essentieel was voor het succes van het project.

Het volledige product bestaat uit een MT6737M aangedreven smartwatch met Android, een MS Azure cloud-oplossing en een responsive webportal. Het gebruik van moderne IoT-technieken in zowel het apparaat als de cloud zorgt ervoor dat het apparaat een minimaal stroomverbruik en een laag gegevensgebruik heeft.

Meer informatie over het product is te vinden op parkinsonsmartwatch.com

ONS WERK

Zentis heeft de smartwatch- en cloud-softwarecomponenten ontwikkeld en samen met een derde partij de portal front-end software gemaakt.

Senior softwareontwikkelaar, teamleider en senior architect.

LOOPTIJD
1,5 jaar

Android, Azure
Wij leverden...
Maatwerk software

Heeft u vragen? Neem contact op met info@zentis.nl